Nogomet

FOTO: Pripreme u Antaliji – Čelik bez golova protiv Danaca

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometaši Čelika odigrali su na pripremama u Antaliji i peti kontrolni susret, u kojem nije bilo golova protiv danskog drugoligaša Fremad Amagea.

Zeničani su današnju utakmicu počeli u sastavu: Pavlović, Zeljković, Vrhovac, Emir Han, Zlatković, Resić, Perišić, Bajraktarević, Salčinović, Alimi, Crnički. Već u prvom poluvremenu Žuna je zamijenio povrijeđenog Resića, a početkom 2. poluvremena Mahmutović je zamijenio Salčinovića. Priliku su dobili i Aganspahić, Grahovac, Cenaj, Horić, Mahmić, golman Sejman,

U prethodna četiri meča Čelik je s 1:0 porazio kosovskog prvoligaša Gjilane, remizirao rezultatom 2:2 protiv makedonskog prvoligaša Skhupija te izgubio od kazahstanskog Taraza s 1:2 te ruskog drugoligaša Fakela s 0:1.

Posljednju kontrolnu utakmicu na ovim pripremama, a prije povratka u Zenicu 10. februara, Čelik će odigrati 9. februara protiv kazahstanskog premijerligaša Atyaraua.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno