Ostali sportovi

Muzaferija: Budi i ti vjetar u leđa, zapratite našu najbolju skijašicu na društvenim mrežama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon posljednjih, predfinalnih utrka u Kvitfjellu početkom marta, u kojima je Elvedina Muzaferija potvrdila plasman u finale Svjetskog kupa, na društvenim mrežama osvanula je inicijativa s ciljem povećanja broja pratilaca najbolje bosanskohercegovačke skijašice na Facebooku i Instagramu.

Objavljena u Facebook grupi “Balkan na snegu”, brzo se proširila društvenim mrežama i rezultirala je s dvadeset hiljada novih pratilaca na platformama jedine bh. skijašice u Svjetskom kupu.

Iz Muzaferijinog tima su poručili da su uvjereni da naša skijašica u stvarnosti ima mnogo više fanova i navijača, te su ih pozvali da je zaprate na društvenim mrežama.

Muzaferija na Facebooku trenutno ima 28.000, a na Instagramu 23.000 pratitelja, a nadaju se kako će uspjeti na društvenim mrežama doći do cifre od 100.000 pratitelja.

Podsjetimo, superveleslalomsku utrku završnice Svjetskog kupa u Saalbachu Muzaferija vozi u petak, 22. marta, a dan kasnije za novi najbolji plasman startat će i utrku spusta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno