Zločini

Krađa u INA-i, napadi, droga…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Ulici Hadži Mazića put, grad Zenica, izvršeno je krivično djelo teške krađe u podrumske prostorije, vlasništvo Z.E. iz kojih je otuđen aparat za pranje vozila marke Karcher. Izvršen uviđaj.

U mjestu Nemila, grad Zenica, izvršeno je krivično djelo teške krađe u BP Ina Holding, iz koje su otuđeni razni artikli. Izvršen uviđaj.

U ulici Odmut, od strane Z.A. izvršen je fizički napad na malodobno lice J.E., koje je tom prilikom zadobilo teške tjelesne povrede. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

U ulici Mehmeda Azapagića, izvršeno je krivično djelo teška krađa u štalu, vlasništvo M.B., iz koje je tom prilikom otuđeno pet ovaca. Operativnim radom na terenu, službenici uniformisane policije i službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I došli su do saznanja da je navedeno krivično djelo izvršio K.F. Kod istog su, u štali, pronađene otuđene ovce, nakon čega je navedeno lice lišeno slobode i zadržano u službenim prostorijama za zadržavanje lica. Uviđaj je izvršen od strane službenika Policijske uprave I.

U ulici Kranjčevićeva, od strane D.M. izvršeno je krivično djelo posjedovanjem 14 paketića u kojima se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Lice D.M. je lišeno slobode i zadržano u službenim prostorijama za zadržavanje lica, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

U ulici Lukovo polje, po naredbi Općinskog suda u Zenici, od strane policijskih službenika izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi A.Z., kojom prilikom su pronađene dvije stabljike koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu marihuanu. Lice A.Z. je lišeno slobode i zadržano u službenim prostorijama za zadržavanje lica, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

U ulici Muftije Šemsekadića, od strane nepoznatih lica izvršen je fizički napad na B.E., koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Uviđaj je izvršen od strane službenika Policijske uprave I.

U ulici Blatuša, izvršenom kontrolom i pregledom putničkog motornog vozila marke „Seat“, registarskih oznaka A73-T-598, kojim je upravljao S.L., policijski službenici su u vozilu pronašli jednu pvc kesu sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama Policijske uprave I, te je na licu mjesta izvršen uviđaj.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno