Rukomet

Muhamed Ajanović još dvije godine u RK Čelik

Muhamed Ajanović još dvije godine u RK Čelik – Nakon što je u prvenstvenoj pauzi od nekoliko klubova dobio ponude za angažovanje u nastavku prvenstva, Muhamed Ajanović Muta je presjekao sva nagađanja: potpisao je novi dvogodišnji ugovor (sa mogućnošću produženja na dalje dvije godine) sa matičnim klubom – RK Čelikom.

”Iako su ponude za moje dalje angažovanje, posebno od jednog Kluba u istoj Ligi, bile (finasijski) izuzetno povoljne, ja nisam ni jednog trenutka bio u dilemi: RK Čelik je moja matična kuća, tu su mi najbolji drugovi, tu su odlični svi uslovi za rad i napredak igrača, ambijent i drugarstvo u Čeliku je kakvo se samo može poželjeti, Klub je izuzetno dobro organizovan i svi dijelovi kluba odlično funkcionišu… Imao sam sastanak sa predsjednikom Škrbićem i sva nagađanja oko mog odlaska iz RK Čelika su otklonjena i, evo, ja ih demantujem: ostajem u RK Čeliku!”, izjavio je Muhamed Ajanović.

Predsjednik RK Čelika Pane Škrbić je nakon sastanka sa Ajanovićem dodao:

”Muhamed Ajanović je pravi rukometni i ljudski biser i jedan od naših najboljih i najperspektivnijih igrača. Veoma se radujem se da smo Muta i ja ”face to face” otklonili sve špekulacije i da je on apsolutno potvrdio vjernost svom Klubu Čelik. Od njega očekujem da u narednoj sezoni bude naš igrač broj 1”, kaže Škrbić.

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem