Zenica

Muftija zenički se sastao sa direktorom visočke Medrese

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ponedjeljak 23. marta 2015. godine muftija zenički mr. Ejub ef. Dautović u svom Uredu u Zenici primio je direktora Medrese „Osman ef. Redžović“ u Visokom Dženan ef. Handžića.

Sastanku u Uredu muftije prisustvovali su glavni imami medžlisa Islamske zajednice Zenica i Zavidovići mr. Jakub ef. Salkica i Sulejman ef. Efendić i profesori Medrese „Osman ef. Redžović“ Emir Uzunalić i Fahrudin Memić.

Na sastanku je iskazana spremnost za nastavak uspješne saradnje Muftijstva zeničkog i Medrese „Osman ef. Redžović“.
Direktor Handžić zahvalio se muftiji zeničkom za doprinos u razvoju i afirmaciji Medrese „Osman ef. Redžović“ i za angažman u Školskom odboru Medrese, kao predsjednik i član Školskog odbora u period od 2002. do 2014. godine.

Muftija zenički zahvalio se direktoru i njegovim saradnicima, te istakao da je bilo lijepo biti predsjednik i član Školskog odbora za vrijeme direktora Džemala Salihspahića, ističući posebno da je ponosan što je dao doprinos da Medresa i internat budu na budžetu ZE-DO kantona, u vremenu kada je premijer bio prof. dr. Nedžad Polić.

Na kraju, direktor je u znak zahvalnosti muftiji poklonio levhu, a muftija direktoru i njegovim saradnicima poklonio „Sabrana djela Muhameda Seida Serdarevića“.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno