Zenica

Muftija zenički primio Ismaila Zulfića

Podijeli ovu vijest:

Muftija zenički primio Ismaila Zulfića – U srijedu 18. maja 2017. godine muftija zenički doc. dr. Ejub ef. Dautović u svom uredu u Zenici primio je Ismaila Zulfića, šestogodišnjeg dječaka iz Zenice koji je rođen bez ruku, koji je na Devetom regionalnom prvenstvu Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom osvojio zlatnu medalju.

Zajedno sa Ismailom u posjeti Muftijstvu zeničkom bili su direktorica Predškolske ustanove za predškolski odgoj i obrazovanje ‘’Sindibad’’ Zenica g-đa Šefika Softić, predsjednica Skupštine Udruženja ‘’Lotos’’ Zenica prim. dr. mr. sci. Aiša Smailbegović i Ismailova majka Elmina Zulfić.

Muftija zenički čestitao je Ismailu na osvojenoj zlatnoj medalji u plivanju, te mu je poželio još puno uspjeha u sportskim nadmetanjima.

Također, muftija je direktorici g-đi. Softić i dr. Smailbegović čestitao na projektima koje realiziraju Obdanište ‘’Sindibad’’ i Udruženje ‘’Lotos’’.

Muftija zenički Ismailu je poklonio hediju i levhu za uspomenu na susret u Muftijstvu zeničkom.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno