Info

Muftija zenički primio autore Ilmihala za drugi i treći nivo mektebske nastave

Muftija zenički primio autore Ilmihala za drugi i treći nivo mektebske nastave – U utorak 12. marta 2019. godine muftija zenički doc. dr. sc. Ejub ef. Dautović u svom Uredu u Zenici primio je glavnog imama i muallime Medžlisa Islamske zajednice Zenica, autore Ilmihala za drugi i treći nivo mektebske nastave, čiji radovi učestvuju na Konkursu za izradu Ilmihala za drugi i treći nivo mektebske nastave koji je objavljen na osnovu odluke Rijaseta Islamske zajednice.

Prijem je organiziran u čast glavnog imama mr. Jakub ef. Salkice, Ismail ef. Jusufovića, Sedin ef. Hibovića, mr. Reuf ef. Ibreljića i Muhamed ef. Bilčevića.

Muftija zenički čestitao je autorima Ilmihala, ističući uvjerenje da će njihov primjer biti motivacija i drugim muallimima da učestvuju u ovakvim i sličnim projektima Islamske zajednice.

Također, muftija je čestitao glavnom imamu i muallimima na rezultatima koje postižu u mektebima, a prijem u Muftijstvu je završen dodjelom prigodnih hedija.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem