Info

Izbor sportiste Grada Zenice za 2018. godinu – četvrtak u 18h BNP

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Izbor sportiste Grada Zenice za 2018. godinu – četvrtak u 18h BNP  – Sportski Savez grada Zenice uz pokroviteljstvo Gradske uprave organizator je manifestacije „Izbor sportiste Grada Zenice za 2018.godinu“.
Na svečanosti će biti dodjeljena priznanja najuspješnijim pojedincima i kolektivima koji su u 2018. godini imali zapažene nastupe kako na domaćoj, tako i na inostranoj sportskoj sceni. Manifestacija „Izbor sportiste Grada Zenice“ održat će se u četvrtak, 14. Marta 2019.godine u Bosanskom Narodnom Pozorištu sa početkom u 18 sati.
Iz Sportskog Saveza Grada Zenice pozvali su sve sportiste i sportske radnike, kao i ostale sugrađane da dođu u što većem broju i na taj način podrže sportiste i sportske radnike, ali i nastojanja Sportskog Saveza da dodatno promoviše sport u Zenici.
Ulaz na manifestaciju Izbor sportiste je slobodan.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno