Posuđeno

Mladi Zeničanin kritikuje rad političara bez dlake na jeziku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mladi Zeničanin kritikuje rad političara bez dlake na jeziku – Glavni protagonista satiričnog serijala „Nedjeljom prije kupanja“, Imran Maglajlić, bez dlake na jeziku kritikuje rad, ili bolje rečeno nerad političkih zvaničnika iz svih redova, naroda i stranačkih pripadnosti.

Nedjeljom prije kupanja je satirični video serijal koji uređuje ekipa sa portala karakter.ba i koji jednom mjesečno obradi politička i društvena dešavanja u BiH. Već su snimili 15 video emisija, a sve su dostupne na njihovom YouTube kanalu.

Posljednja emisija najviše govori o neformiranju vlasti na svim nivoima, ali kako napominju iz Karaktera, svakako je prošlo tek 11 mjeseci od izbora i zar vi stvarno mislite da je lako naći mandatara ili ministra? Pa nema njih ispod svakog kamena, svjesni ste da ljudi odlaze iz ove države.

Također u posljednjoj emisiji je obrađeno i pjevanje člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika, na Manjači, a koje je komentarisala i Jelena Karleuša, članica žirija Zvezda Granda. Na SFF-u je prikazan science fiction film „Sarajevo bez redukcija“, a stalni pjesnik dopisnik Orzo Kikić, napisao je stihove o ovom festivalu.

Kompletnu emisiju pogledajte na linku:

Sadržaj je satiričnog karaktera i svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima treba biti posmatrana kao kritika.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno