Posuđeno

Zmajevi na poklon dobili drvorez od Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pred večerašnji tening u Trening centru NSBiH u Zenici, delegacija Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ i Roditeljske kuće u Sarajevu uručila je kapitenu Edinu Džeki i selektoru Robertu Prosinečkom sliku reprezentacije rađenu u drvetu, koju je izradio drvorezac Edin Begović iz Donjeg Vakufa.

„Pošto su Edin Džeko i Miralem Pjanić na neki način naši ambasadori, pomažu rad naše dječice, Ismet Hodžić je došao na ideju da u svom gradu, Donjem Vakufu, izradi jednu sliku od drveta. Na slici je svih 11 igrača naše reprezentacije“, kazao je Fikret Kubat, direktor Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ i Roditeljske kuće u Sarajevu.

On je s mališanima i njihovim roditeljima uručio poklon te poželio sreću reprezentativcima u narednim utkmicama protiv Lihtenštajna i Armenije.

Reprezentacija BiH večeras je u Zenici odradila i treći trening, a sinoć su se u kamp pridružili i Muhamed Bešić te Deni Milošević, te je tako naša reprezentacija trenirala u punom sastavu.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno