Zenica

Mjesec iznenađenja u The G-Store Zenica se nastavlja i ove nedjelje!

Mjesec iznenađenja u The G-Store Zenica se nastavlja i ove nedjelje! – Kako smo i ranije najavili, u oktobru The G-Store radnje pripremaju brojna iznenađenja za vaše mališane. Ove nedjelje se, u seriji evenata za najmlađe, nastavljamo družiti sa kostimiranim likovima iz crtanih serijala.

13.10. družimo se sa Oddbos Pogom, uz bodypainting/tetovaže za najmlađe. Druženje sa Pogom će trajati od 12 do 14h, samo u radnji The G-Store u Multipleksu Ekran, a Oddbods igračke su snižene do fantastičnih 50%.

Ukoliko nas još niste posjetili na novoj lokaciji u Multiplexu Ekran, sada je savršena prilika. Pored druženja za djecu, tu su i dalje odlične ponude, kao i brojne akcije. Izdvajamo akciju hlača po sjajnih 12 KM, te kožnih patika koje su snižene na 27 KM.

Posjetite nas, zabavite se, i obradujte sebe i svoje mališane nekom od super ponuda. Počeli smo i sa pripremama za Halloween, pa već možete doći po inspiraciju za vaše kostime.

Samo u The G-Store Zenica, na novoj lokaciji u Multipleksu Ekran Zenica.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem