Zenica

Centar za strane jezike “Zeppelin”: kursevi za djecu i odrasle

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Centar za strane jezike “Zeppelin”: kursevi za djecu i odrasle – U Zenici je početkom septembra otvoren Centar za strane jezike “Zeppelin” koji nudi kurseve njemačkog jezika za djecu i odrasle.
Ono što je novo je činjenica da od 01. oktobra Zeppelin pored večernjih kurseva za djecu i odrasle organizuje jutarnje ili popodnevne termine koje kandidati mogu uskladiti sa svojim slobodnim vremenom direktno u dogovoru sa profesorom predavačem. Polaznici kurseva A1,A2,B1i B2 obuhvaćaju slijedeće kategorije:
* Stručna terminologija za medicinare
* Zaposleni
* Nezaposleni i studenti
* Srednjoškolci i
* Osnovci
Tokom kursa nakon svake nastave koja se obavlja u malim grupama do 12 osoba,omogućena je i tridesetominutna gratis komunikacija.Kroz nastavu je omogućena i nadogradnja koja podrazumijeva usavršavanje jezičnih sposobnosti dva puta sedmicno kroz pisanje,gramatiku i razgovor.Tokom kursa omogućena je i simulacija ispita za Goethe certifikat.Dio sredstava koji se naplati za pohađanje kurseva po nivoima je namijenjen u humanitarne svrhe.
Zeppelin također u svom Centru nudi i usluge  prevoda dokumentacije na njemački jezik koji vrši stručni prevodilac ,sudski tumač i profesor sa dugogodišnjim iskustvom u prevođenju.
Centar za strane jezike “Zeppelin” Zenica od oktobra mjeseca nudi i posredništvo za siguran i provjeren posao za medicinare u Njemačkoj.
Uslovi za dobijanje posla su završena medicinska škola i položen B1 certifikat. Poslodavac plaća avionsku kartu do Njemačke i nema nikakvih skrivenih provizija za potencijalne radnike.Posao podrazumijeva rad u Helios Klinikum u Berlinu i Staračkim domovima u Berlinu,Korbachu,Neukirchenu,Lichtenfelstu,Frankenbergu i Cottbusu.
Početna plaća je od 2150 eura brutto plus dodaci, do 3200 eura nakon što se uradi “Anerkennung”.
Sve dodatne informacije se mogu dobiti putem maila [email protected] ili u prostorijama Centra na adresi Crkvice L 48 u Zenici.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno