Politika

Ministri u Vladi ZDK gosti manifestacije Olympic Day na visočkim piramidama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ministri u Vladi Zeničko-dobojskog kantona Dženana Čišija (finansije), Benjamin Sinanović (unutrašnji poslovi) i Edin Hasaničević (pravosuđe i uprava) prisustvovali su danas tradicionalnoj sportskoj manifestaciji “Olympic Day” koja je održana na lokacijama i terenima u sklopu Arheološko-turističko-sportskog parka “Ravne 2” u Visokom.

“Olympic Day”, praznik sporta i mladosti, koji svake godine organizuju sve članice Međunarodnog olimpijskog komiteta, organizovali su Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine u saradnji sa Fondacijom “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”.

Takmičenja su održana na sportskim terenima parka i to u devet sportskih disciplina (taekwondo, rukomet, stoni tenis, karate, tenis, odbojka, košarka, streljaštvo i fudbal), a za učesnike i goste, među kojima su bili i ministri u Vladi Zeničko-dobojskog kantona, organizovan je obilazak parka i posjeta tunelima Ravne.

Press služba ZDKStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno