fbpx
Naše

Mala radionica asfaltiranja

Nemojte u ovom dopisu tražiti ništa što asocira na politiku. Ovo je stav normalnog stanovnika ovog grada. Nedavno je „asfaltiran“ prekid pješačke staze presječene podzemnim instalacijama još u jesen. I laiku je jasno da je (vidi slike) to urađeno ispod svakog tehničkog rezona. Ne znam koliko je vidljivo da je nivo novog asfalta barem tri (3) cm niži, krajevi se sami osipaju.

Tom stazom dnevno prođe mnogo više pješaka od one koja se uređuje na Kamberovićima. Da bude još žalosnije jedno javno preduzeće je radilo na instalacijama drugog javnog preduzeća (ne znam imaju li oni interni nadzor kada onaj na nivou općine ovako radi posao). Ponavlja se „uspjeh“ sa zimskim krpanjem rupa hladnim asfaltom.

Za vrijeme rada u privatnoj firmi osvjedočio sam se koliko su (nekadašnje općinske službe) cijedile NN privatni sektor za slične stvari, do nivoa ucjene.

Nijaz

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem
Tagovi