Biznis

Kupujete li i vi putem Moj webshop BH Telecoma? Moj webshop, online prodajno mjesto BH Telecoma

Kupujete li i vi putem Moj webshop BH Telecoma? Moj webshop, online prodajno mjesto BH Telecoma- Novitet iz BH Telecoma, Moj webshop, je online prodajno mjesto BH Telecoma koji je od januara 2021. godine dostupan svim korisnicima u BiH i širom svijeta. Moj webshop je mjesto za korisnike usluga BH Telecoma namijenjeno za lakše, ljepše, drugačije i efikasnije kupovanje i plaćanje usluga i proizvoda iz asortimana BH Telecoma.

Na mojwebshop.bhtelecom.ba je korisnicima omogućeno da, iz udobnosti svoga doma, pregledaju ponudu od preko 300 uređaja, usluga i servisa, uz posebno pripremljene ponude za online kupovinu. Također je omogućeno ugovaranje Extra i ostalih pretplatničkih paketa, Ultra i kombinovanih paketa, te pretplatničkih paketa fiksne, internet i Moja TV usluge te usluge Moj izbor. Na mojwebshop.bhtelecom.ba se može realizovati kupovina različitih vrsta dokupa kao što su Instant internet, Buy&Surf, Turist, Travel, Moja TV dodatnih usluga, kao i izvršiti aktivacija e – računa, Bonus plus program lojalnosti, promjena paket usluga, produženje ugovora i ostalih usluga iz ponude BH Telecoma.

Već u prvih mjesec dana Moj webshop BH Telecom je zabilježio sjajne rezultate i veliki uspjeh sa više od 10.000 registrovanih korisnika i 1.000.000 pregleda aktivnih korisnika iz cijele Bosne i Hercegovine i svijeta.

Moj webshop je online prodajno mjesto za fizička lica gdje mogu:

  • kupiti uređaje i ostalu opremu (jednokratno, uz ugovor na 12 ili 24) kao dio asemblirane ponude i Partnerske ponude uređaja (komision)
  • kupiti Ultra i Ultra Internet start pakete
  • Podnijeti zahtjeve za sve osnovne usluge, promijeniti paket, objediniti usluge u Moj Izbor.
  • Preći sa Ultra na pretplatu, ugovoriti mobilnu uslugu (USIM +Ugovor)
  • Ugovoriti novi obavezni period 12/24
  • Podnijeti zahtjev za prelazak sa druge mreže
  • Aktivirati online servise (različite vrste dokupa: Instant internet, Buy&Surf, Turist, Travel dokupi, MojaTV dodatne usluge itd.)
  • Aktivirati Bonus plus program lojalnosti, pratiti dodijeljene bodove kao i iskoristiti bodove za kupovine koje se obavljaju preko webshopa.
  • Prijaviti smetnju
  • Podnijeti reklamaciju/žalbu na usluge BH Telecoma.

Odabrani uređaji se mogu platiti jednokratno ili na rate na, 12 ili 24 mjeseca, a plaćanje se, ovisno o vrsti usluge ili odabranog uređaja, može obaviti uz mjesečni račun, putem OPA aplikacije, online platnim karticama (Maestro, Master, Visa, Visa electron) ili gotovinom pri isporuci.

Moj webshop omogućava sve prednosti online kupovine, bilo da želite obradovati sebe ili drage osobe, uz brzu dostavu na kućna vrata bilo gdje u BiH da se nalazite.

Raznovrsna ponuda usluga i uređaja je dostupna na https://mojwebshop.bhtelecom.ba, uz mnoštvo promotivnih akcija koje su u toku.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: