Nogomet

Krupa – Čelik 5:2

Krupa – Čelik 5:2 – Krupi je pobjeda u ovom duelu bila neophodna i tako se tim Slobodana Starčevića i postavio u ovom susretu od prve minute. Napadačka igra domaćim se itekako isplatila i već je nakon 25 minuta igre Krupa imala dva gola prednosti. Prvo je u 16. minuti za 1:0 pogodio sjajni Mandić, a zatim je Brtan u 25. minuti povećao prednost Krupe na 2:0. Čelik se nakratko uspio vratiti u utakmicu. Igrala se 39. minuta kada je Haris Dilaver iskoristio grešku odbrane domaćih i pogodio je za 2:1.

Međutim, radost gostiju je trajala svega jedan minut. Već u narednom napadu Krupa postiže i treći gol, a ovog puta je zabio Babić za sjajnih 3:1 na poluvremenu. Čelik je krenuo ofanzivno u nastavku. Bili su Zeničani  mnogo bolji tim i golom Okića u 51. minuti su došli do smanjenja rezultata na 3:2. Imao je gostujući tim nekoliko opasnih napada i nakon ovog gola. Međutim, nisu ih uspjeli iskoristiti, da bi Krupa u 67. minuti došla do novog gola. Aganspahić samo što je ušao u igru pogađa za 4:2. Aganspahić je u 77. minuti završio svu priču u ovom meču. Pogodio je napadač Krupe za konačan rezultat meča od 5:2. Sportsport.ba

Premijer liga, 26. kolo:

Krupa – Čelik 5:2

Krupa: Marković, Karišik, Makitan, Dujaković, Puzigaća, Nikodijević, Brtan, Milanović, Babić, Mandić, Zec.

Čelik: Pavlović, Vrhovac, Dedić, Dilaver, Okić, Grahovac, Okoli, Pecelj, Jamak, Hodžić, Jurina.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem