Nogomet

Prva liga FBiH – Nije odigrana utakmica ŽNK Čelik – ŽNK Mladost NP u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prva liga FBiH – Nije odigrana utakmica ŽNK Čelik – ŽNK Mladost NP u Zenici  – Danas 14.4.2019.godine u 13 sati, na stadionu na Kamberovića polju zakazana je utakmica 9.kola Prve ženske nogometne lige FBiH, sezona 2018/2019, između domaće ekipe ŽNK Čelik i ŽNK Mladost iz Nević Polja.

Međutim, u zakazano vrijeme pojavila se samo ekipa ŽNK Mladost, sudije i delegat utakmice. Sačekalo se još 15 minuta i onda su igračice Mladosti i sudije zauzeli svoja mjesta na terenu. Sudija je dao početni znak, nogometašica Mladosti je šutirala loptu i sudija je odsvirao kraj, a igračice Mladosti su se povukle sa terena zajedno sa svojim trenerom Velimirom Sumanom.

Iz dijela delegatskog Izvještaja prenosimo:

„Klub domaćin prije utakmice obezbijedio sve potrebne uslove za odigravanje utakmice. Spiskovi igračica predate na vrijeme. Utakmica nije odigrana zbog nedolaska dovoljnog broja domaćih igračica“.

Tekst i foto E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno