Sudske klupe

Kradljivica Sabaheta Džindo opet uhapšena u Zenici!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sabaheta Džindo kraljica džeparoša (54), nastanjena u Sarajevu koja je u subotu u Prijedoru, na robnoj pijaci “Vilako” od vlasnice štanda, Prijedorčanke Zdenke Boroja ukrala torbicu u kojoj je osim ličnih dokumenata, papira i pečata firme bilo i 11.050 maraka i 7.470 eura uhapšena je sinoć oko 22 sata u Zenici.

U pratnji policije je sprovedena u Prijedor gdje se trenutno nalazi na krim obradi.Vijest o hapšenju veteranke u krađama potvrdila nam je lično Zdenka Boroja. Kaže da je hiljadu posto sigurna da je upravo Džindo pokrala.

– Bila sam jutros na prepoznavanju. I odmah sam rekla da je to ona, mada je bila svježe isfrizirana. Čula sam da se brani pričom kako je kleptomanka, da boluje od šizofrenije, ali ni sekunda nemam dileme da me je ona pokrala. To je žena koja je u ruci držala sivi džemper – kaže Boroja koja ima malo nade da će novac koji joj je ukrala Sabaheta Džindo ponovo vidjeti.

U CJB Prijedor potvrđeno da je uhapšena Sabaheta Džindo i to u Zenici zbog postojanja osnova sumnje da je u Prijedoru počinila krivično djelo teška krađa. U toku je istraga na dokumentovanju slučaja, a Džindo će u pritvoru od trenutka hapšenja biti 24 sata.

POGLEDAJTE VIDEO KRAĐE SABAHETE DŽINDO U ZENICI



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno