Info

Kontinuirana edukacija računovođa i revizora: Peti ciklus ZIPSpro seminara 18. decembra u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kontinuirana edukacija računovođa i revizora: Peti ciklus ZIPSpro seminara 18. decembra u Zenici – U okviru Kontinuirane profesionalne edukacije računovođa i revizora Privredna štampa d.o.o. Sarajevo organizuje peti ciklus ZIPSpro seminara. Seminar u Zenici bit će održan 18. decembra 2018. godine u hotelu „Zenica“ sa početkom u 10:00 sati.

Teme seminara su: Pripremne radnje za izradu financijskih izvještaja i obračun PDV-a na kraju godine; Otpis i/ili ispravka vrijednosti potraživanja – računovodstveni i porezni tretman; Popis imovine i obveza; Saldiranje poslovnih knjiga obveznika samostalne djelatnosti; (Ne)oporezivanje dividendi i udjela kao prihoda po osnovu učešća u raspodjeli privrednih društava; MSFI 16 – najmovi i MSFI 15 – prihodi od ugovora s kupcima; Aktuelne izmjene i dopune Zakona o radu u Federaciji BiH. Sve teme su prilagođene aktuelnim potrebama računovodstveno-finansijske i revizijske profesije.

O navedenim temama govorit će, Fuad Balta, dipl.ecc, dr.sc. Jozo Piljić i Mensur Hadžimusić, advokat.

Seminar se priznaje sa sedam (7) bodova kontinuirane edukacije u računovodstvenoj profesiji, koji se učesnicima seminara upisuju u evidencijske knjižice.

Zbog ograničenog broja mjesta, za sve učesnike seminara potrebna je prethodna prijava prisustva.

Sve informacije o seminaru i načinu prijave dostupne su na web stranici www.privrednastampa.biz

O ZIPSpro edukaciji:

ZIPSpro je jedinstveni godišnji program edukacije za računovođe, revizore i finansijske radnike i objedinjuje pretplatu na ZIPS sa serijom seminara posvećenih aktuelnim temama računovodstveno-finansijske i revizijske profesije. Po pet pojedinačnih seminara godišnje održava se u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Mostaru. Svi seminari se priznaju kao Kontinuirana profesionalna edukacija (KPE) za računovođe, revizore i finansijske radnike uz dodatnih osam bodova/sati po osnovu pretplate. Time se ostvaruje potrebni godišnji fond bodova/sati KPE i bodovi se upisuju u evidencijske knjižice.

KONTAKT:

Selma Džinić

[email protected]



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno