Info

Novogodišnji poklon: Telemach otključava sve kanale

Novogodišnji poklon: Telemach otključava sve kanale – Kompanija Telemach najavila je da će otključati sve kanale koje ima u ponudi tokom božićnih i novogodišnjih praznika, od 12. 12. do 15. 01.

Praznici su vrijeme okupljanja i porodične atmosfere u svakom domu, a Telemach je tu da bude dio svake porodice. Zato ćemo i ove godine nastaviti našu prazničnu tradiciju i svim korisnicima omogućiti da uživaju u neograničenom sadržaju digitalnih i HD kanala,“ izjavio je Kenan Đonko, CMO kompanije Telemach.

U velikom izboru naslova HBO programa korisnici će moći da uživaju aktiviranjem ovog kanala putem portala Moj Telemach dok će sve ostale kanale koje nemaju u trenutnim paketima dobiti automatski.

Za korisnike koji već imaju sve kanale u okviru svog paketa, Telemach je pripremio poseban folder sa 20 atraktivnih filmova različitih žanrova.

Pored toga, Telemach korisnike očekuje još veća ponuda Video kluba, koja će biti dostupna na svim uređajima. Video klub, sa preko 12.500 naslova, odnedavno je bogatiji za dodatne naslove Nacionalne geografije, My Baby TV-a, Cinestara i brojnih drugih sadržaja.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: