Info

Kompanije koje mijenjaju svijet

Kompanije koje mijenjaju svijet
Kompanije koje mijenjaju svijet
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kompanije koje mijenjaju svijet- Američki magazin Fortune objavio je listu 50 tvrtki za koje se vjeruje da mogu promijeniti svijet u cilju da se stavi naglasak na one koji se bave najvažnijim društvenim problemima kao ključnim dijelom svoga poslovanja.

Na vrhu liste nalazi se britanska tvrtka GlaxoSmithKline, a slijedi je izraelska tvrtka za desalinizaciju vode IDE Technologies te američki multinacionalni konglomerat General Electric.

Didi Chuxing je jedina tvrtka iz kopnenong dijela Kine te se nalazi na 30. mjestu, dok se hongkonška tvrtka Crystal Group smjestila na 17.

Na listi se nalaze ukupno 22 američke tvrtke, uključujući Coca-Colu, Nike, Intel, Walmart i Bank of America. Ono što najviše iznenađuje je svakako činjenica da su s liste izostali Apple, Facebook i Amazon.

Magazin Fortune objavio je prvi popis onih ”koji će mijenjati svijet” prošloga kolovoza. Tada je predstavljena ukupno 51 tvrtka, a od kineskih na ovom popisu su se tada našli Alibaba i BYD.

manager.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno