Biznis

Kompanija Cimos prodaje tvornicu u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kompanija Cimos prodaje tvornicu u Zenici – Kompanija Cimos oglasila je prodaju tvornice na lokaciji “Radna zona” Zenica gdje je prestala sa radom ovog ljeta.

Kompleks je lociran u industrijskoj zoni Zenica u sjeverozapadnom dijelu opštine. Vrlo je blizu gradskom centru (2 km) i autoputu (9 km) kao i Sarajevu (80 km).

Kompletna nekretnina ima površinu od 38835 m2. Do augusta 2017. godine tvornica je bila korištena kao postrojenje za proizvodnju sivog liva. Otprilike polovina od toga je korištena za proizvodne pogone, anekse i kancelarijske prostore. Na desnoj strani prijašnjeg sjedišta (kancelarije za administraciju, upravu, istraživanje I razvoj itd.) nalazi se manja zelena površina.

Dvije proizvodne linije (DIFA and GF line) ostaju dio nekretnine. U slučaju da linije neće biti potrebne, iste će biti uklonjene od strane CIMOS-a.

Zemljište je kompletno ograđeno žičanom ogradom, a na ulazu je instaliran kontrolni prolaz. Parking za uposlene je također predviđen.

akta.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno