Politika

KO SDA ZDK: OBEĆANO-ISPUNJENO – Počinje rekonstrukcija puta prema Babinu!

KO SDA ZDK: OBEĆANO-ISPUNJENO – Počinje rekonstrukcija puta prema Babinu! – Kantonalni odbor  SDA ZDK daje punu podršku Vladi Zeničko-dobojskog kantona u realizaciji projekata iz izbornog programa ,,101 projekat za jak ZDK’’.

Jedan od planiranih je projekat rekonstrukcije lokalnog puta Bolnica-Babino. Odluka koju je Vlada ZDK donijela o izdvajanju milion KM za rekonstrukciju dijela ovog  puta govori o opredjeljenosti SDA da realizuje ovaj projekat bez obzira na stalne opstrukcije i bespotrebnu politizaciju ovog projekta u 2018.godini.

KO SDA ZDK očekuje da se ubrza i realizacija projekta rekonstrukcije puta Čajdraš-Ovnak jer su stvoreni svi potrebni  uslovi za realizaciju istog. Sredstva za ovaj projekat odobrena su još u protekloj godini, a izabran je i izvođač radova. Iskreno se nadamo i očekujemo da ovi projekti neće ponovo doći u pitanje zbog politikanstva, i po nama, neodgovornog ponašanja određenih lokalnih političara. Svima nam je, ili bi bar trebao biti cilj da naši građani imaju uređene i sigurne putne komunikacije. Radove na ovim projektima treba ubrzati, obzirom na građevinsku sezonu.

KO SDA ZDK ostaje čvrsto opredjeljen na realizaciji programa ,,101 projekat za jak ZDK’’ i u narednom period gdje nam predstoji realizacija još mnogo važnih projekata koji će za rezultat imati kvalitetnije uslove života svima koji živimo u ZDK.

 

 

 

Press služba KO SDA ZDK

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem