Politika

Ko je u Sarajevu skinuo šarafe s točkova automobila koji koristi federalni zastupnik Arnel Isak?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Posljednjeg dana maja ove godine sarajevskoj policiji prijavljeno je da je nepoznata osoba demontirala tri sigurnosna šarafa s automobila koji koristi i federalni zastupnik Arnel Isak.

Kako je za Klix.ba potvrđeno u Upravi policije MUP-a Kantona Sarajevo, u službene prostorije PU Novo Sarajevo 31. maja pristupio je A.I., brat federalnog zastupnika Arnela Isak.

On je prijavio da je 30. maja 2023. godine, na području općine Novo Sarajevo na njegovu štetu počinjeno krivično djelo na način da je nepoznata osoba ili više njih sa njegovog privatnog vozila, a koji koristi i federalni zastupnik Arnel Isak, demontirala tri sigurnosna šarafa.

Brat federalnog zastupnika je to primijetio istog dana upravljajući vozilom.

O svemu je obaviješteno Tužilaštvo Kantona Sarajevo te je kompletan operativni materijal proslijeđen 7. juna 2023. godine u nadležnost tužilaštva.

Autor: klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno