Naše

Ko je “podbacio”? Latifa Močevića prvo razočarali organizatori, a onda obrisao post i najavio novi nastup

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ko je “podbacio”? Latifa Močevića prvo razočarali organizatori, a onda obrisao post i najavio novi nastup – Na društvenim mrežama danas je “osvanula” informacija o otkazivanju koncerta i nastupa Latifa Močevića, drugog učesnika Zenica Ssummer Festa 2019. popularni izvođač numera za najmlađe i sjajan animator dječice za zabavu prema svim najavama jutros je koncert trebao održati u 10 sati. Ali.

Roditelji, koji su sa djecom došli da prisustvuju koncertu, objavili su i javno iskazali razočarenje zbog činjenice da je koncert otkazan, uprkos činjenici da je izvođač stigao na mjesto koncerta na tonsku probu i nastup, kada je utvrđeno da na predviđenom mjestu nema bine, razglasa, niti drugih elemenata organizacije.

Ubrzo se se oglasio is ami mladi umjetnik, koji je za propust “obilježio organizatore Festivala”, da bi nakon sat-dva obrisao svoj post, a onda postavio drugi, u kojem je naveo da su organizatori “otkazali saradnju agenciji koja je počinila propust”, te da je novi koncert zakazan za početak avgusta.

Najčudnije u svemu se ponašao sam organizator, koji je jutrošnju neugodnu situaciju prikazao kao “druženje sa djecom”, najavivši koncert za 3. avgust, te uopće ne SPOMENUVŠI NI RIJEČ o tome o čemu se danas piše na društvenim mrežama i u javnosti.

Da ne bude zabune, čak prekjučer i sam organizator koncert je najavljivao za danas u 10 sati (subota), a nipošto za avgust, ali je ignorisanjem “nečijeg” propusta unio dodatnu nervozu i revolt roditelja, iskazan u komentarima.

Do zaključenja ovog članka, organizator Summerfesta nije ni u najavi, a ni u posredno objavljenoj informaciji o “raskidus aradnje sa agencijom-izvršiocem” naveo ime te agencije. zato ostaje nejasno kako za neuspjeh i loš potez odgovara “neko drugi”, neimenovani, dok za uspješnu realizaciju koncerta drugog izvođača, dan ranije nema informacija o bilo kakvim “podizvođačima”, “agencijama koje provode nastup” i slično, nego se pohvale i komplimenti upućuju samo i isključivo organizatorima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno