Info

Kantonalna inspekcija nastavlja pojačan nadzor s ciljem suzbijanja nelegalnog taksi prevoza

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kantonalna inspekcija nastavlja pojačan nadzor s ciljem suzbijanja nelegalnog taksi prevoza – Kantonalna uprava za inspekcijske poslove Zeničko-dobojskog kantona obavještava građane Grada Zenice da će u narednom periodu nastaviti pojačan inspekcijski nadzor u oblasti javnog prijevoza, s ciljem otkrivanja i sprječavanja nelegalnog taksi prijevoza, koji je započet u januaru ove godine.

Iz ove uprave pozivaju sve učesnike i subjekte nadzora koji pružaju usluge nelegalnog taksiprijevoza da poduzmu sve mjere i radnje radi otklanjanja eventualnih nedostataka prije inspekcijskog nadzora i samim tim spriječe poduzimanje represivnih mjera od strane inspekcijskih organa.

Građane Zenice pozivaju da daju svoj doprinos pojačanom inspekcijskom nadzoru u sprječavanju nelegalnog taksiprijevoza, na način da ne koriste nelegalan taksiprijevoz, te da obavijeste inspekciju o licima koja pružaju usluge taksiprijevoza, ukoliko ne posjeduju važeće rješenje za vršenje javnog prijevoza izdato od nadležnog općinskog organa.

Press služba ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno