Info

Do kraja sedmice oblačno s padavinama, očekuje se i snijeg

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Do kraja sedmice oblačno s padavinama, očekuje se i snijeg – Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno i nestabilno vrijeme.

U jutarnjim satima i prije podne, kiša se očekuju u južnim, zapadnim i sjevernim područjima.

Tokom dana, padavine se očekuje i u ostalim djelovima zemlje. Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina.

Intenzivnije padavine očekuju se u sjevernim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera.

Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 12, a najviša dnevna temperatura od 12 do 17, a u istočnim područjima do 20 stepeni.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana i sa kišom. Jutarnja temperatura oko 6, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

petak će biti pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima. Padavine uglavnom u većem dijelu Hercegovine, Krajini, centralnim područjima Bosne. U planinskim djelovima sa susnježicom i snijegom. Najmanje padavina se očekuje u istočnim područjima Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu od 6 do 10, a najviša dnevna temperatura od 6 do 11, na jugu do 14 stepeni.

subotu će biti pretežno oblačno vrijeme sa kišom, a u planinskim područjima sa susnježicom i snijegom. U večernjim satima, u Hercegovini suho i postupno smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu do 9, a najviša dnevna temperatura od 6 do 10, na jugu do 13 stepeni.

nedjelju će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tokom dana, u Hercegovni i u centralnim područjima i sa slabom kišom. Jutarnja temperatura od 2 do 7, na jugu do 9, a najviša dnevna temperatura od 6 do 10, na jugu do 15 stepeni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno