Zabava

“Jutro za sve”, od ponedjeljka na BHT1 i na BH radiju 1

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Jutro za sve”, od ponedjeljka na BHT1 i na BH radiju 1 – S novom jesenjom shemom BHT1 od ponedjeljka 21. septembra na male ekrane vraća se jutarnji program BHT1 “JUTRO ZA SVE”, čime BHRT označava početak jesenje sheme.

Od ove sezone, sa gledateljima BHT1 su svakog radnog dana od 8 do10 sati, a vikendom od 8 do 9:30 sati.

Uz prepoznatljiva lica Jutarnjeg programa BHT1 Marselu Bilić Danka Delibašića, u programu ćete vidjeti nova-stara lica, Adelu Makloč i Zvezdanu Stojaković.

Kamere čekaju i na ambiciozna, dinamična, karizmatična radijska lica Vanju Iličić i Armina Redžića koji će povezati gledatelje BHT1 i slušatelje BH Radija 1, javljajući se sa zanimljivim temama iz radijskog studija Jutarnjeg programa uživo iz emisije istog naziva “Jutro za sve” BH radija 1.

Redakcija Jutarnjeg programa BHT1 nastavlja i dalje gledatelje voditi kroz najaktuelnije i najinteresantnije teme dana, uz obilje korisnih informacija, lokalnih, regionalnih i svjetskih vijesti iz svih oblasti, javljanja reportera uživo iz svih dijelova BiH, objavljujući priče o građanima BiH, turizmu, kulturi, sportu i muzici.

Novo na BH radiju 1, “Jutro za sve” od 6 sati

Sve što morate znati za početak novog dana saznat ćete u Jutarnjem programu BH radija 1. Od ponedjeljka, 21. septembra, svakog radnog dana od 6 do 9 sati slušajte „JUTRO ZA SVE“.

Trosatno druženje, koje će popravljati raspoloženje i olakšavati razbuđivanje, ali i biti  prvi izvor servisnih i drugih bitnih informacija, aktuelnih i zanimljivih tema i gostiju koje volite čuti. Tu su i redovne rubrike „Na današnji dan“, „Malim sveznalicama” i „Radio znanje”.

U novoj sezoni, radijski studio dijelom otvaramo i kamerama BHT-a. Obećavaju ugodno buđenje, uz dobru muziku i raspoložene voditelje, Vanju Iličić i Armina Redžića, koji će vas uvoditi u novi dan, od ponedjeljka do petka, od 6 sati.

Budite i budite se uz Jutarnji program BH radija 1 – Jutro za sve!

Više na linku: https://bhrt.ba/jutro-za-sve-od-ponedjeljka-na-bht1-i-na-bh-radiju-1/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno