Zabava

VIDEO: Emma Džaferović premijerno predstavlja svoju numeru „Drama“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Emma Džaferović premijerno predstavlja svoju numeru „Drama“ – Mlada Zeničanka Emma Džaferović u prošlogodišnjem takmičenu ZMBT zauzela je treće mjesto. Njene izvedbe na najljbolji način znale su probuditi emociju u publici, a danas premijerno predstavlja svoj prvijenac „Drama“.

U pitanju je numera za koju je muziku pisala Mensura Bajraktarević, a riječima je sve to dočarala Lejla Adilović. Još jedna numera izlazi iz studija Hayat Produkcije za čiji su aranžman zaslužni Meho Radoović i Arel Češljar.

Zadovoljstvo mi je raditi sa mladim talentovanim ljudima. Još jedna numera izlazi iz našeg studija i sa ponosom možemo reći da je to djelo u koje smo svi udahnuli dio duše. Emmi želim puno sreće i nadam se da će njene kvalitete prepoznati publika– izjavio je Arel Češljar, izvršni producent.

Ovo je prva pjesma sa kojom se Emma predstavlja publici, pa je u to ime poručila: Ovo je moja prva pjesma i zaista je pun pogodak. Sa zadovoljstvom sam je otpjevala najbolje što umijem. Na pjesmi su radili samo profesionalci koji su se pobrinuli da sve ovo bude jedan „full paket“ i hvala im na tome. Nadam se da će se svidjeti svima onima koji su pratili moj rad i koji su me podržavali. Konačno je došao i naš dan!

Najbolji pokretač svega jeste ljubav koja nas gura naprijed i čini naše korake večim. Pjesma Emme Džaferović nije samo ljubavna, u njoj su se ispreplitali ponos i ljubav stvarajući jednu cjelinu. Spot prati upravo taj prkos i ponos dvoje mladih ljudi, a nastao je u režiji Kenana Pekića. Pjesmu „Drama“ premijerno možete poslušati na muzičkom kanalu Hayat Produkcije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno