Košarka

Jumper doveo reprezentativku Bosne i Hercegovine

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Košarkaški klub Jumper pojačao je svoje redove za nastavak takmičarske sezone u ženskom prvenstvu Bosne i Hercegovine KS BiH.

“Sa velikom radošću i ponosom objavljujemo da će Almedina Ahmić, izvanredna reprezentativka, od sada nositi dres KK Jumper Taurus! Almedinino pridruživanje našem timu razlog je za veliko slavlje, jer sa sobom donosi ne samo talent i iskustvo, već i pravu sportsku strast. U KK Jumper Taurus, uvijek težimo izvrsnosti i vjerujemo da će Almedina biti ključni igrač u ostvarivanju naših ambicija. Njezina odluka da se priključi našem klubu potvrda je naše posvećenosti razvoju i uspjehu, kako na terenu, tako i izvan njega.Dobrodošlica Almedini u našu košarkašku obitelj! Spremni smo za fantastičnu sezonu i ne možemo dočekati da vidimo sve velike stvari koje ćemo zajedno postići” naveli su iz KK Jumper.

Almedina Ahmić ima 21 godinu, visoka je 194 cm i pokriva pozicije 4 i 5. Tokom svoje karijere igrala je za KŽK Čelik i reprezentaciju BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno