Zenica

JU Apoteke “Zdravlje” Zenica: Hvala pripadnicima MUP-a ZDK!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

JU Apoteke “Zdravlje” Zenica: Hvala pripadnicima MUP-a ZDK!- Javna ustanova Apoteka ”Zdravlje” Zenica javno se zahvaljuje hrabrim pripadnicima MUP-a ZDK, Policijska stanica Zenica, koji su jutros oko 5:00h, pravovremenom intervencijom uhapsili B.B. prilikom provaljivanja i izvršenja krađe u Ogranku J.U. Apoteka “Zdravlje” Zenica – “MR. WEISS”.

Važno je naglasiti da su se momentu provaljivanja u objektu apoteke “MR. WEISS” nalazile naše dvije usposlenice, magistra farmacije i farmaceutska tehničarka, dok je izvršilac ovog krivičnog djela uspio ući u prostorije samog objekta, te su ovom pravovremenom intervencijom policije spašeni životi naših uposlenika.

J.U. Apoteka “Zdravlje” Zenica ranjenom pripadniku MUP-a ZDK želi brzo ozdravljenje i nadamo se da će za ovu uspješnu intervenciju pripadnici MUP-a ZDK biti nagrađeni za svoj doprinos pri očuvanju javnog reda i mira.

VIDEO: Zenički policajac ranjen u obračunu sa pljačkašem apoteke, razbojnik Baki Bićevci (39) uhvaćen u bjekstvu i savladan na obali rijeke Bosne

Javnosti poručujemo da će J.U. Apoteka “Zdravlje” Zenica nastaviti sa pružanjem svojih usluga svim građanima Zenice i Zeničko-Dobojskog kantona, budući da smo jedina zdravstvena ustanova – apoteka, koja svoje usluge pruža 24h dnevno. Napominjemo da su naši zaposlenici poseban doprinos očuvanju i opstanku apotekarske djelatnosti, kao i pravovremenom snadbijevanju lijekovima na području grada Zenice, pružili i tokom ratnih dešavanja 1992.-1995. godine, kao i za vrijeme pandemije korona virusa.

Stoga, ni ovaj nemili događaj neće zaustaviti naše zaposlenike da i u narednom periodu nastave pružati naše usluge i u noćnim satima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno