Naše

(Još) jedno prelijepo iskustvo sa zeničkim ljekarima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

(Još) jedno prelijepo iskustvo sa zeničkim ljekarima – Možda vam bude zanimljivo da objavite jednu kratku priču o ljekarima iz KBZ, piše nam sugrađanka A. R. I nastavlja –  U moru loših iskustava želim podjeliti i jedno lijepo. Jučer, 11.5., kćerka je slučajno progutala komadić staklene čaše koja joj je pukla u ustima. U ambulanti na Odmutu su bili preljubazni. Iako djevojčicin karton, iz meni nepozntog razloga, još nije prebačen iz Dispanzera, sestrice su žurno odreagovale i uvele me dr koja je dijete pregledala i dala uputnicu za urgentno.

-Gore nas dočekala smjena predivnog osoblja. Doktor je bio ljubazan, pokušao od djeteta dobiti odgovor na pitanje šta se desilo, pregledao je, uputili nas na RTG. I na spratu je tehničar bio jako ljubazan. Iako je snimak bio ok s urgentnog su nas uputili u prijemnu hiruršku ambulantu. Tamo nas je dočekao mladi ljekar, i baš sam mislila pitati ima li neko stariji, smatrajući da je to jako važno jer je dijete u pitanju, on me svojim postupcima razuvjerio. Sestra je bila divna. Dobila sam odgovor na sva pitanja i upute kako dalje postupati.

Ovom pričom samo želim ukazati da su naši ljekari, sestre i tehničari, zaista dobri, kvalitetni i ljubazni. Možda se neko neće složiti s mojim mišljenjem, ali bih voljela da se ono čuje. Veliko hvala ekipi s Odmuta, drugoj smjeni Urgentnog odjela, tehničaru sa RTG i osoblju iz prijemne hirurške ambulante. Nadam se da će ova priča doci do onih kojima je upućena, a oni će se prepoznati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno