Zenica

VIDEO: Enes Begović uz spektakularan vatromet uveo Zeničane u 2019. godinu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
VIDEO: Enes Begović uz spektakularan vatromet uveo Zeničane u 2019. godinu – Građane Zenice u novu 2019. godinu uveo je Enes Begović i gradonačelnik Fuad Kasumović koji je svima poželio mnogo sreće i uspjeha u godini koja je pred njima.

Više od 10.000 Zeničana je na Trgu Alije Izetbegovića u Zenici spektakularnim vatrometom i hitovima Amela Ćurića i Enesa Begovića ispratilo 2018. godinu i s velikom radošću dočekali 2019. godinu.

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović tačno u ponoć čestitao je Novu godinu pripadnicima policije, vatrogascima, pripadnicima Hitne pomoći, a zatim i sugrađanima koji su kako kaže pokazali dostojanstvo i večerašnjoj večeri dali istinsku čar svojim prisustvom uprkos kiši i susnježici.

Enes Begović je u obraćanju prisutnima između svojih najboljih hitova “Bosanac” i “Lijepa je” kazao kako nije prisustvovao spektakularnijem dočeku Nove godine te da je sretan što je pjevao za Zeničane.

Večerašnjim programomi koncertom završen je dvodnevni novogodišnji projekt JP RTV Zenica koji su direktno prenosili događaje sa Trga Alije Izetbegovića.

klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno