Politika

Izborna skupština HDZ BiH Zenica – Miroslav Šoko na čelu Gradskog odbora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izvješće sa izborne skupštine Gradske organizacije HDZ BiH Zenica – U prostorijama Hrvatskog doma ‘Kralj Tomislav’ održana je Izborna skupština gradske organizacije HDZ BIH Zenica. Izbornoj skupštini nazočilo je 50 izaslanika koji su imali pravo glasa. Prema usvojenom dnevnom redu prisutne izaslanike, aktivne članove dotadašnjeg Gradskog odbora kao i goste predsjedavajući Radnog predsjedništva gospodin Josip Dujmović izvjestio je o dosadašnjem radu stranke, finansijskom poslovanju i sl.

Potom se pristupilo izboru novih članova Gradskog odbora, a prethodno tome i samom razrješenju dotadašnjih članova.  Novoizabrani Gradski odbor HDZ BIH Zenica izabran je jednoglasnom odlukom i broji 22 člana.  Po završetku izborne skupštine održana je i konstituirajuća sjednica Gradskog odbora kada je na istoj za predsjednika odbora izabran Miroslav Šoko, kao i radno tijelo tj. dopredsjednici Josip Dujmović, Anita Paurić i Anja Brnić.

Tajništvo Gradskog odbora HDZ BIH Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno