Zločini

Na dvije lokacije u Zenici pronađena droga

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na dvije lokacije u Zenici pronađena droga – Na području Kantona javni red i mir je narušen u šest slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

Na lokalitetu Kamberović polja, kod lica S.F. iz Zenice, policijski službenici su izvršenim pregledom pronašli biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Pronađena materija je privremeno oduzeta a nad licem je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada.

U ulici prof. Mustafe Čauševića, u ugostiteljskom objektu, izvršenom kontrolom i pregledom lica P.A. iz Zenice, policijski službenici su kod istog pronašli zeljastu materiju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Navedeno lice je lišeno slobode i nad istim je zavedena kriminalistička obrada.

Doboj Jug

Istražitelji Policijske stanice Doboj Jug su izvršili pregled putničkog motornog vozila marke “VW Kombi”, registarskih oznaka A20-M-155, vlasništvo lica M.A. iz Doboj Juga, kojom prilikom su u pvc foliji pronašli praškasti sadržaj težine 0,7 grama, koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Doboj Jug.

Žepče

U mjestu Ponijevo, izvršena je teška krađa u trgovačku radnju “Armani super Konzum”, iz koje je tom prilikom otuđena određena količina raznih cigareta. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se dvanaest saobraćajnih nezgoda, u kojim su tri lica lakše povrijeđena, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno