Info

Isaković sa šeficom Ureda UN Women u BiH

Isaković sa šeficom Ureda UN Women u BiH
Isaković sa šeficom Ureda UN Women u BiH
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Isaković sa šeficom Ureda UN Women u BiH- Predsjedavajući Komisije za ostvarivanje ravnopravnosti spolova Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Mirsad Isaković posjetio je jučer Ured UN Women u BiH i razgovarao sa šeficom Ureda Anne-Marie Esper Larsen.

Isaković je upoznao šeficu Ureda UN Women u BiH o aktivnostima Komisije za ostvarivanje ravnopravnosti spolova, ističući da je ovo tijelo uputilo u parlamentarnu proceduru Prijedlog zakona o izmjenama i dopuni Izbornog zakona BiH, Prijedlog okvirnog zakona o liječenju nepolodnosti biomedicinski potpomognutom oplodnjom i Prijedlog zakona o izmjeni i dopunama Zakona o Vijeću ministara BiH.

Šefica Ureda UN Women u BiH izrazila je zadovoljstvo aktivnostima Komisije, te upoznala Isakovića o projektima koje Ured provodi u BiH, posebno istaknuvši projekt borbe protiv nasilja nad ženama i djevojčicama, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno