PERO Zenica
Zenica

Input: Mladi ocjenjivali reklame proizvoda bh. firmi

Input: Mladi ocjenjivali reklame proizvoda bh. firmi – Zanimljivo takmičenje reklama održano je u zeničkom centru za mlade Input. Mladi ljudi starosne dobi od 18 do 35 godina su komentirali i ocjenjivali reklame svjetskih kompanija i time dali predstavnicima bh. kompanija iz oblasti prehrane, namještaja i usluga, uvid na šta se trebaju fokusirati u formiranju svojih marketing planova.

Korist je obostrana, kaže Saliha Čabro, koordinatorica ovog Inputovog takmičenja – formiranje i iznošenje stava gledaoca o određenoj reklami , te pomoć privrednicima kod izrade modernih i inovativnih reklamnih rješenjima. Uskoro slijedi i takmičenje bh. reklama.

(A.H.)
rtvze.ba

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...