Zločini

Huskić osumnjičen da je nožem izbo Pašića

Stara čaršija - mjesto napada
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Huskić osumnjičen da je nožem izbo Pašića – Devetnaestogodišnji Belmin Pašić  iz Zenice je na Intenzivnoj njezi u teškom stanju, nalazi se u Jedinici intenzivne njege Kantonalne bolnice Zenica.

Za napad na njega u Staroj čaršiji je osumnjičen Ensar Huskić.  Pašić je uboden sa više uboda nožem u predjelu prsa i grudnog koša, nakon tuče u kojoj je, prema tvrdnjam svjedoka učestvovalo osam osoba.

U tuči su učestvovali, uz Huskića i Marko M., Albin I., Mirza Š. i Nedim A. Njih petorica su privedeni, te zadržani u Policijskoj upravi Zenica – Policijskoj stanici I. Policija traga za preostalim učesnicima. Prema dosadašnjem toku istrage, vjerovatno je da će tužilaštvo zatražiti pritvor za Huskića.

Gotovo istovremeno, u ulici Crkvice, u ugostiteljskom objektu “Academia”, od strane nepoznate osobe, napadnut je i teško povrijeđen Haris Đ. On je primljen i medicinski zbrinut oko 20.40 sati, a do dolaska policijskih inspektora koji su ga trebali ispitati napustio je bolnicu, odbivši dalje liječenje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno