Zločini

Tuča, razbojništvo, nasilništvo…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Tuča, razbojništvo, nasilništvo…U ulici Muhameda Seida Serdarevića, došlo je do međusobne tuče u kojoj je učestvovalo više lica, kojom prilikom je lice P.B. iz Zenice, zadobilo tjelesne povrede opasne po život. Istom je ukazana medicinska pomoć u Kantonalnoj bolnici Zenica, gdje je i zbrinut. Brzom intervencijom policijskih službenika, pet lica je pronađeno i lišeno slobode, te je nad istim u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada, zbog postojanja osnova sumnje da su ista učestvovala u tuči. Uviđaj je izvršen od strane službenika Policijske uprave I.

U ulici Ušće, od strane nepoznatog lica izvršeno je razbojništvo nad malodobnim F.M. iz Zenice, kojom prilikom je od istog otuđen mobilni telefon. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

U ulici Crkvice, u ugostiteljskom objektu „Academia“, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo nanošenjem teških tjelesnih povreda licu Đ.H. iz Zenice. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno