Zločini

Ukrali novac iz vrtića, sadnice malina, nakit…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ukrali novac iz vrtića, sadnice malina, nakit…- Evidentirano je dvanaest krivičnih djela, od kojih je sedam izvršeno na području Policijske uprave I u Zenici (7).

U ulici Vrandučka, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo C.M., iz koje je tom prilikom otuđena metalna kasa u kojoj se nalazila određena količina zlatnog nakita. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

U ulici Fra Ljube Hrgića, izvršena je teška krađa u dječiji vrtić „Abakus“, iz kojeg je otuđena određena količina novca. Službenici Policijske uprave I su izvršili uviđaj.

U ulici Kranjčevićeva, od strane lica B.S. iz Zenice izvršeno je krivično djelo ugrožavanje sigurnosti prema licu M.Z. iz Zenice. Lice B.S. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

U vremenskom periodu od 04.12. do 09.12.2015. godine, u mjestu Topčić Polje, izvršena je krađa 400 komada sadnica maline, vlasništvo V.V. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se deset saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom su tri lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno