Košarka

Huseinspahić dobio poziv Euroligaša!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Huseinspahić dobio poziv ekipe Baskonia- Sa velikim ponosom i zadovoljstvom možemo reći da je naš igrač Harun Huseinapshić na poziv jedne od najboljih ekipa u Španiji koja se takmiči u Euroligi ekipi Baskonie dobio poziv da tamo boravi u periodu od 12. – 16. marta 2017 godine.

Ovo je jedno izuzetno priznanje za naš klub koji ima čast i privilegiju da ima ovakvog dragulja koji će sigurno imati šta pokazati u svojoj karijeri. Pored probnog boravka u ekipi Baskonia, Harun će ići i u obilazak jedne od najljepših prijestolnica Evrope grad Barcelonu i tamo prisustvovati i gledati Jordan Brand Classic kamp na kojem će se okupiti najbolji mladi igrači Evrope.

Našem Harunu želimo mnogo sreće na probnom radu u Španiji da naš klub, grad i zemlju predstavi na najbolji način. Podjećamo da Harun ima samo 15 godina i da igra za kadetsku i juniorsku selekciju našeg kluba sa nevjerovatnom statistikom u ovoj sezoni gdje bilježi impozantne brojke u svim košarkaškim parametrima.

Ovo je sigurno i poruka svim našim mladim košarkašima da se uz veliki rad i odricanje postižu zacrtani ciljevi i ostvaruju snovi. Harun se nakon što je stigao u Barselonu javio svom treneru i predsjedniku KK Kengur Enveru Jahiću i saopćio mu da je fenomenalno dočekan

U prilogu možete pogledati poziv iz Španije – Baskonia.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno