Zenica

Helen Doron kursevi u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Helen Doron kursevi u Zenici- Prije 30 godina lingvistkinja i pedagog Helen Doron, revolucionarizirala je učenje engleskog kao stranog jezika za malu djecu razvijanjem metode koja oponaša način na koji bebe uče svoj maternji jezik. Danas, Helen Doron Englsh je međunarodna mreza franšiza u preko 30 zemalja. Skoro dva miliona djece govori engleski danas zahvaljujući Helen Doron.

Četiri principa, odlični kursevi, posvećeni učitelji – to je Helen Doron metodologija

Svi Helen Doron kursevi, bez obzira za koji uzrast su osmišljeni, zasnivaju se na četiri osnovna principa koja doprinose neospornom uspjehu metode.

Četiri principa Helen Doron English

Redovno ponavljanje. Centralna komponenta Helen Doron engleskog je slušanje određenih materijala kod kuće, optimalno dva puta dnevno po 15-20 minuta svaki put. To omogučava kontinuirano izlaganje engleskom jeziku, što je jako važno u mlađoj dobi. Materijali sa originalnim pjesmama i pričama osmišljeni posebno za Helen Doron English su dio učeničkog seta za učenje koji je obezbijeđen kada upišete dijete na Helen Doron kurs engleskog.
Pozitivni poticaj. Kada Vaše dijete izgovori svoju prvu riječ, Vi pokažete oduševljenje; ova pozitivna reakcija ohrabruje Vaše dijete da nastavi izgovarati tu riječ i nastavi sa novim riječima. Uz Helen Doron English, djeca uče na isti način kao i na maternjem jeziku – sa gomilom pozitivnog poticaja. Helen Doron učitelji daju taj pozitivni poticaj u učionici.

Učenje u malim grupama. Helen Doron kursevi engleskog se održavaju u malim grupama od 4-8 učenika. To omogučava višestruke pogodnosti. Sa jedne strane, učenici uživaju u prednosti grupne interakcije u odnosu na privatno podučavanje. S druge strane, male grupe dopuštaju osobnu pažnju i dosta vježbanja na engleskom jeziku. Istraživanja su pokazala da male grupe doprinose boljim rezultatima u učenju za razliku od privatnih časova.

Učinite učenje zabavnim. Helen Doron metoda podučavanja uzima u obzir jedinstvene stilove učenja za djecu i koristi igre, pokreta, muzike i dosta zabave kako bi se povećala dječija prirodna ljubav prema učenju i sklonosti da usvaja jezike. Bilo da su u dobi od 3 mjeseca, 3 godine, 10 godina ili 17 godina, djeca i mladi uživaju u našim časovima koji su vrlo struktuirani, ali još uvijek zabavni i dinamični u svakom trenutku.
Posvećeni učitelji

Helen Doron English je izuzetno ponosan na svoje predano nastavno osoblje. Svi Helen Doron učitelji prolaze rigoroznu obuku gdje detaljno uče metodologiju i obučeni su da koriste naše nastavne materijale. Smatramo da nakon što su jednom prošli obuku, naši učitelji postaju strastveni sljedbenici metode i izuzetno posvećeni, vodeći računa da svako dijete dobije maksimum od nastave. Njihov entuzijazam prirodno se prenosi na djecu koja ne mogu čekati početak narednog časa.

Najbolji u djelatnosti kurseva

Svi Helen Doron English programi – od Baby’s Best Start za dojenčad do Teen English za tinejdžere do 19 godina su razvijeni pod ličnim vodstvom Helen Doron. Timovi za razvoj sastoje se od stručnjaka u lingvistici, EFL (engleski kao strani jezik) i razvoja djeteta. Sve priče, pjesme i animacije su sastavljene i proizvedene posebno za Helen Doron English i odgovaraju sa prikladnim vokabularom svakom konkretnom kursu. Isto tako, sve aktivnosti i igre osmišljene su da pruže učenicima izazov, zabavno iskustvo, te istovremeno omoguće pamćenje vokabulara.

 

PRIJAVITE SE NA BESPLATNI DEMO ČAS, A ONDA DONESITE ODLUKU O UPISU. UPIS JE U TOKU. POSJETITE NAS NA ADRESI MOKUŠNICE 1, KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 060 35 54 023, email: [email protected]

LINK FB STRANICE: https://www.facebook.com/HelenDoronZenica/?hc_ref=ARRvwt0hmtOiWmiNzulYzRj3kt2sjSSdr-_CrUJwLVDQ58TAL60GyBCg19feoEX05Ms



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno