Politika

HDZ1990: saopćenje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
HDZ1990: saopćenje –
U nedjelju 11. 09.  posjetili smo župu Svetog Ilije u Zenici  gdje je nosilac liste HDZ 1990 Zdenko Kolak, kandidat za gradonačelnika Josip Šain zajedno sa kandidatima Hdz 1990,  prezentirali program 5 plus. Zdenko Kolak je razgovarao i informisao prisutne o trenutnoj situaciji i aktuelnim problemima u našem gradu.  Prisutni vjernici rado su razgovarali  i razmijenili mišljenja o cjelokupnim problemima u našoj lokalnoj zajednici. Vjernici su ukazali na problem odlaska mladih iz naše zajednice zbog nemogućnosti upošljavanja i zamolili su gospodina Zdenka Kolaka nosioca liste da u budućem radu Gradskog vijeća,maksimalno založi za pitanja prioritetnog upošljavanja mladih osoba.
Razgovaralo se o velikim problemima lokalne infrastruktura odnosno stanja lokalni puteva i rasvjete kao i odnosa aktuelne vlasti prema problemima u pojedinim prigradskim naseljima  i tražili da se ubuduće njihovi problemi stave kao prioritetni.
Ovim putem se zahvaljujemo građanima koji su iskazali interes i ukazali na bezuvjetnu podršku stranci Hdz 1990  i njenim kandidatima od kojih očekuju u budućem peridu još aktivni angažman.
Gradski odbor
Hdz 1990


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno