Politika

Vrače: za Bajram nema mjesta politici, bez emisije na TVZE

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Eldin Vrače, kandidat za gradonačelnika Zenice u ime Snage Centra obavještava građane Zenice da će biti uskraćeni za političku emisiju u kojoj je trebao učestvovati na TVZE, a koja je planirana za emitovanje večeras (ponedjeljak). Uredništvo TVZE je odluku o učešću kandidata za gradonačelnika Zenice donijelo na osnovu žrijeba CIK-a.

„Obzirom da smatram da priči o politici nema mjesta za bilo koji praznik pa tako ni za Bajram, ovom prilikom umjesto priče o politici želim da svim sugrađanima islamske vjeroispovjesti uputim iskrene čestitke povodom Kurban Bajrama, sa željom da mubarek dane provedete u miru, zdravlju i međusobnom poštovanju, te da trenutke radosti podijelite sa najmilijima, komšijama  i prijateljima. Građanima Zenice obećavam emisiju u plaćenom terminu iduće sedmice, a ostatak predviđenog termina za političku promociju, molim uredništvo da popuni sa bajramskim programom po vlastitom izboru.
Ovu priliku bih iskoristio da pozovem sve građane Zenice bez obzira na političku opredjeljenost, porijeklo ili svjetonazor da dođu na Centralni skup Snage Centra koji će se održati 16.9. (u petak) na platou ispred Robne kuće Bosna sa početkom u 18h. Program i kandidati će biti predstavljeni uz koncert Mostar Sevdah Reuniona, čime ćemo još jednom pokazati da Snaga Centra njeguje tradiciju i tradicionalne vrijednosti. Bajram Šerif Mubarek Olsun“, izjavio je Eldin Vrače, kandidat za gradonačelnika Grada Zenice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno