Politika

Isak sa članovima Tekvando akademije Jale

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Mr. Ramo Isak, kandidat za gradonačelnika Zenice, dugogodišnji je istaknuti sportista iz oblasti borilačkih vještina. Kao takav on uvijek posvećuje pažnju i pruža nesebičnu podršku razvoju sporta i sportskih talenata. Jedna od poznatijih sportskih organizacija iz Zenice koju on podržava i sponzorira je i TaeKwonDo Akadeija ‘Jale’, koja za treniranje borilačkog sporta taekwondo okuplja djecu i omladinu različitog uzrasta i pola. Sve to iz razloga kako bi se naša omladina uz redovne školske aktivnosti bavila i sportom i na taj način pravilno društveno usmjeravala izvan domašaja ‘uličnog odgoja’.
TaeKwonDo Akadeija ‘Jale’ u subotu je organizovala jednodnevni izlet u odmaralište Bistričak, gdje su svojim roditeljima, prijateljima, izletnicima i sponzoru kluba mr. Rami Isaku demonstrirali dio vještina koje su stekli na treninzima sa svojim trenerom Jasminom Mujanovićem. U svećanom obraćanju mr. Ramo Isak je izjavio da je veoma zadovoljan radom Akademije, te da se nada da će se u budućnosti i oficijelno bodovno valorizovati zvanje majstora borilačkog sporta na konkursima za pripadnike policije, zaštitarskih i drugih sigurnosnih organa. Naglasio je da bavljenje sportom pravilno odgaja našu djecu i omladinu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno