Politika

HDZ 1990 Zenica: predstavljamo naš program

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

HDZ 1990 Zenica: predstavljamo naš program – Poštovani, zadovoljstvo nam je i čast predstaviti Vam naš program, pod nazivom “pet+(plus)!”

Uzimajući u obzir iznimno tešku i složenu gospodarsku situaciju u kojoj se kao društvo nalazimo, odlučili smo ponuditi rješenja za bolji i prosperitetniji život, koja mogu zaustaviti negativne trendove i masovni egzodus mladih i nezadovoljnih ljudi…

U našem programu smo obradili pet najvažnijih oblasti: “Vladavinu prava” koja nudi rješenja za svaki narod i Hrvate i Bosnjake i Srbe, ali i svakog čovjeka da bude istinski ravnopravan u ovom gradu i da se osjeca kao svoj na svome.

Plakat za Superinfo A4 ZdenkoZatim, “razvoj gospodarstva-ekonomije” kao jedna od najvažnijih oblasti koja nudi radikalna rješenja i zaokrete u percepciji i razmišljanju o dvije glavne pretpostavke, a to je stvaranje pozitivnog ambijenta i izgradnja povjerenja. Uvođenjem novih tehnologija, reinženjeringom procesa, ali i podizanjem efikasnosti i efektivnosti želimo pokrenuti nove i mnogo dinamičnije gospodarske procese koji ce rezultirati većim otvaranjem novih radnih mjesta i društvenim blagostanjem.

Treća oblast se bavi “brigom za okoliš i gospodarenjem otpadom”. Polazimo od činjenice da je zdravlje naših gradjana direktno vezano uz zdrav okoliš odnosno uzročno-posljedično za uspješnost društva u cjelini. Otpad promatramo kao resurs, a ne kao nužnu posljedicu i tu nudimo razna rješenja koja trebaju stvoriti nove vrijednosti.

Četvrta oblast se bavi “razvojem društvene i komunalne infrastrukture”, što je neophodan i primarno vazan segment u kreiranju pozitivnog poslovnog ambijenta i razvoja grada.

Peta oblast se bavi “razvojem sela i obiteljskog gospodarstva”. Smatramo da je selo nepravedno zapostavljeno i prepušteno samo sebi. Promatramo selo kao vrlo ozbiljan razvojni gospodarski resurs koji treba omogućiti nova radna mjesta i razvoj novih proizvodnih i turističkih kapaciteta.

Šesta oblast i jedna od najvažnijih je “briga za djecu, mlade i obitelj”. Briga za potomstvo je za nas najvažnija jer bez toga i zajednica i život doslovno zamiru. Ove kategorije su na margini društva i prepuštene same sebi. Želimo promijeniti odnos i ponuditi rješenja koja će na djecu, mlade i obitelj gledati kao najvažniji razvojni resurs…

Aktuelna vlast nije uspjela pronaći odgovore za mnoge goruće probleme i potrebno je pružiti priliku drugima. Nadamo se da ćete sa svojim glasom za HDZ1990 omogućiti da grad Zenica uđe u novu eru bržeg gospodarskog razvoja i blagostanja svakoga njenog pojedinca…
Hvala!

KLIKNI OVDJE DA PREUZMEŠ NAŠ PROGRAM– PDF DOKUMENT 9, 5 MB



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno