Politika

Beganović: SBB i SDA imaju najjaču snagu da stanje u Zenici konačno poprave

SBB i SDA imaju najjaču snagu da stanje u Zenici konačno poprave
SBB i SDA imaju najjaču snagu da stanje u Zenici konačno poprave
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Beganović: SBB i SDA imaju najjaču snagu da stanje u Zenici konačno poprave – Gradski odbor Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić Zenica, nakon predstavljanja liste kandidata u sjedištu Odbora u Zenici održao je preizborne skupove u mjesnim zajednicama Lašva i Janjići.

Listu SBB-a za Gradsko vijeće Zenica čini 35 kandidata, a među njima su mladi, žene, penzioneri, ali i visokoobrazovani kadrovi koji život svih građana sigurno mogu učiniti boljim, saopćeno je iz GO SBB Zenica. Osim predstavljanja, prisutnim su se obratili kandidati Hanumica Imamović, Semin Salčinović, Diana Bešić, Džemal Rošić kao i nosilac liste Ekrem Tuka.

U ime Gradskog odbora SBB Fahrudin Radončić Zenica obratio se predsjednik Odbora Ismet Sarajlić:

– Kandidati SBB-a i sami Zeničani će nastojati da život u Zenici bude što kvalitetniji. Moramo svim građanima obezbijediti što bolje uslove života, napraviti ambijent u kojem želimo živjeti, a ne da nam mladi i obrazovani idu iz Zenice – kazao je izneđu ostalog Sarajlić.

Pozivajući sve građane da izađu na izbore, podršku kandidatima dao je i predsjednik Kantonalnog odbora SBB ZDK Nasir Beganović:

– SBB u koaliciji s SDA ima zajedničkog kandidata za gradonačelnika i tvrdim da imamo najjaču snagu da stanje u Zenici konačno popravimo. Podržite listu kandidata SBB-a , a ovi ljudi će morati biti na raspolaganju za sva pitanja svih građana – kazao je Beganović.

SBB Zenica predstavit će svoje kandidate u svim većim mjesnim zajednicama na području Grada Zenice kao i u samom centru.

avaz.baStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno