Rukomet

Harun Hodžić fenomenalan u Grčkoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Harun Hodžić fenomenalan u Grčkoj – Greek God of strenght, engleski izraz za grčkog Boga junačke snage i moći, Aresa, zapravo je jedan kratki opis za reprezentativca junačke snage, moći i volje, Haruna Hodžića.

‘Zenički Ares’ proteklih dana boravi u Grčkoj sa Kadetskom rukometnom reprezentacijom, a popularna ‘Zemlja Bogova’, oduševljena je njegovim sjajnim učinkom za našu reprezentaciju. Naime, o našem Harunu Hodžiću pišu i Grci.

Jučer je igrana utakmica grupne faze između reprezentacije BiH i reprezentacije Grčke. Kako pišu grčki mediji, Bosna i Hercegovina je nanijela ‘bolan’ poraz domaćoj reprezentaciji, te im uništila svaku nadu za visoki plasman. ”Bosanci su sigurno vrlo sretni što na golu imaju Haruna Hodžića, a koji je u sjajnoj formi, te je odbrani čak i previše šuteva na gol reprezentacije Bosne i Hercegovine, iako je veliki broj šuteva bio sa linije šest metara.” – stoji u zvaničnim izvještajima Vrilittos Cup-a.

Naravno da smo sretni i ponosni. Čestitamo Harunu Hodžiću na sjajnim igrama, kako protiv Grčke, tako i protiv jake Austrije i Hrvatske.

Čelik Junior



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno