Zabava

Haker od danas u Ekranu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Distributerska kompanija UNA Film od četvrtka, 22. januara predstavlja triler “HAKER” (BLACKHAT) na redovnim repertoarima bh.kina (Cinema City Sarajevo, Palas Banja Luka, Ekran Zenica, Kaleidoskop Tuzla, Theatre Busovaca te Andricgrad Visegrad)

Film “HAKER” stiže iz produkcije Legendary Pictures, a režiju potpisuje Michael Mann koji je izgradio decenijama dugu karijeru sa upečatljivim pričama o jedinstvenim likovima koji probijaju granice svetova koji prolaze kroz promenu. Od „Lopova“, „Poslednjeg Mohikanca“, „Vreline“, Izdajnika“, „Kolaterala“ do „Poroka Majamija“ i „Narodnog neprijatelja“, Mann je ostao jedan od najboljih pripovedača, a njegov nivo stvaralaštva značajno je uticao na mnoge druge režisere i publiku. U 2012 godini Mann se vratio velikom platnu i sa kompanijom Legendary Pictures snimio film uzbudljivi triler – priču o jednom čoveku, hakeru, koji pokušava da pobjegne od svoje prošlosti i da preuzme kontrolu nad budućnosti unutar novog svijeta u kome su sve stvari kompjuterski povezane.

Film „HAKER“ prati osuđenog hakera, Nicholasa Hathawaya, koji je uslovno pušten iz saveznog zatvora, i njegove američke i kineske partnere dok pokušavaju da identifikuju i uhvate opasnu cyber-kriminalnu mrežu svjetskog nivoa od Čikaga i Los Anđelesa preko Hong Konga, Peraka, Malezije do Džakarte. Ali kako se Hatavej bude približavao svojoj meti, ona će postati svesna Hathaway i tad će ulozi postati mnogo ličniji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno