Zabava

Foto+video: koncert za Stjepana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U amfiteatru katoličkog školskog centra “Sveti Pavao” u Zenici večeras je održan humanitarni koncert Ivana Jelića i klape Leggiero. Ivan je Zeničanin koji se školovao u Zagrebu, gdje je i upoznao članove klape Leggiero. Oni su mu već bili gosti, na njegovom solističkom koncertu nedavno u Zenici, kada je nastupio sa Anom Rucner.

Prihod od prodaje ulaznica je namijenjen za liječenje Zeničanina Stjepana Majcena. Diplomirani pravnik i bivši profesionalni igrač ragbija obolio je od dijabetesa, te mu je 2013. godine amputirana noga. Sredstva su mu neophodna kako bi obezbjedio natkoljeničnu protezu koja košta cca 4000 eura.

S obzirom da je Stjepan korisnik usluga JU Penzionerski dom sa stacionarom Ze-do kantona, i ova ustanova se aktivno uključila u osiguranje sredstava, a njen direktor Emil Brnić nam je rekao da, uz nekoliko sličnih projekata, očekuje da će se ovih dana kompletirati potrebna suma za nabavku natkoljenične proteze za Stjepana.

VIDEO POGLEDAJTE KLIKOM OVDJE NA NAŠ YOUTUBE KANAL



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno